Idan Artikel 01.11.2006

Bredt udbud af idrætstransmissioner

21 specialforbund under DIF ønsker at få tv-transmitteret deres sportsarrangementer i første halvdel af 2007.  

Skrevet af: Ida Hagemann

Allerede på nuværende tidspunkt er DIF i gang med at planlægge idrætstransmissionerne på dansk tv i første halvdel af 2007. Indtil videre har specialforbundne ifølge DIF’s nyhedsbrev foreslået 67 forskellige idrætsbegivenheder, og enkelte forbund har kommet med idéer til portrætter og reportager.

De 21 specialforbund repræsenterer en bred vifte af idrætsgrene, heriblandt også mindre idrætsgrene som orienteringsløb, hurtigløb på skøjter, dart, handicapsvømning og brydning. Derved appellerer oversigten over idrætsbegivenheder til alsidighed i tv-stationernes sportsdækning.

DIF har i en mail opfordret alle specialforbund, som ikke på forhånd har en selvstændig tv-aftale, til at byde ind med relevante idrætsbegivenheder. Ifølge Torben Lollike, kommunikationskonsulent i DIF, er dette en helt almindelig procedure, som DIF foretager to gange årligt.

Listen over idrætsbegivenhederne sendes om kort tid videre til DR, TV og dk4, hvor især sidstnævnte i 2006 har transmitteret en væsentlig del af de foreslået idrætsbegivenheder.