Idan Artikel 08.03.2021

Idrættens Analyseinstitut søger ny studentermedhjælper

Vil du gerne arbejde med journalistik og kommunikation? Og har du interesse for idræt og folkeoplysning? Så søger Idrættens Analyseinstitut inklusive Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game en studentermedhjælper til vores kommunikationsafdeling.

Hos Idrættens Analyseinstitut kombinerer vi rollerne som forsker, konsulent og formidler, og i kommunikationsafdelingen arbejder vi med en lang række opgaver, hvor vi

  • skriver journalistiske nyheder til idan.dk og vifo.dk både om det, der sker inden for idræt og folkeoplysning ude i verden, og den viden vi selv producerer
  • skriver og redigerer artikler fra freelancere og akademikere til playthegame.org
  • laver indhold til vores SoMe kanaler på Facebook, Twitter og LinkedIn (tekst, lyd, billeder, grafik m.m.)
  • producerer podcasten ’Tillægstid’ til Mediano Sport & Perspektiv
  • laver pressearbejde om vores egne udgivelser
  • layouter rapporter og udvikler nye måder at formidle faglig viden på
  • opdaterer vores vidensbanker på idan.dk, vifo.dk og playthegame.org

Vi har også mange andre projekter i støbeskeen, som vi har brug for hjælp til.

Du kommer til at indgå i det daglige arbejde i kommunikationsafdelingen, hvor du får mulighed for selv at præge indholdet af jobbet ud fra dine styrker og kompetencer. Men det er vigtigt for os, at du har lyst til at producere forskellige typer af indhold og har erfaring - enten fra din uddannelse eller på anden vis - med at lave indhold på journalistiske præmisser.

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med vores øvrige kommunikationsfolk både fagligt og socialt, og du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse som professionsbachelor, bachelor eller kandidat i journalistik, kommunikation, medievidenskab eller lignende. Vi forventer, at du har analytisk sans og trives med flere sideløbende opgaver og deadlines. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også være god til at samarbejde, da mange af vores opgaver løses i fællesskab.

Send din ansøgning og et kort CV til job@idan.dk og skriv ”Studentermedhjælper journalistik og kommunikation” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er fredag 26. marts 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte redaktør Kirsten Sparre på mail: kirsten.sparre@idan.dk eller på telefon: 3062 9704.