Idan Artikel 29.02.2016

Kom billigt til Nordic Venue Forum

Idan kan tilbyde repræsentanter for den danske sportssektor tilmelding med rabat til årets Nordic Venue Forum, der i år afholdes i Malmö fra den 8.-10. marts.

Skrevet af: Henrik H. Brandt

Efter sidste års succes i Aarhus er Malmö i dagene 8.-10. marts værtsby for den 6. udgave af Nordic Venue Forum, hvor en lang række nordiske og internationale eksperter diskuterer de store idræts- og kulturarenaers udfordringer og potentialer. 

Konferencen arrangeres af det private firma, Xperiology. Konferencen i Aarhus i 2015 blev afholdt i samarbejde med Idrættens Analyseinstitut.

I år står Malmø for tur som værtsby, når Radisson Blu Hotel den 9.-10. marts er ramme om en lang række oplæg om drift og udvikling af kulturen og Idrættens huse. Konferencen er i år især domineret af ledere og eksperter fra kulturens verden, herunder repræsentanter fra den malmøske kulturscene, som i disse år er i stærk udvikling. Men også idrætten er med. Allerede den 8. marts sidst på eftermiddagen er der mulighed for en ekstra rundvisning i Malmö Opera som led i et netværksarrangement.

På idrætsområdet kan man bl.a. møde Markus Nilsson fra svenske Hammarby IF, der vil fortælle om, hvordan fodboldklubben analyserer og bruger data om sine fans til at forbedre sin forretning.

Nikolas Larsson fra håndboldklubbens IFK Kristianstad og Kristianstad Arenabolag deltager i en session, som diskuterer, hvad sporten og kulturen kan lære af hinanden, når det gælder måder at nå et nyt publikum og udvikle nye indtægtskilder. IFK Kristianstad har stort set altid udsolgt til sine hjemmekampe.

Fra svenske Växsjö kommer Michael Marchal, der er direktør i den succesrige ishockeyklub Växjö Lakers Hockey, Sweden. Sammen med byens viceborgmester sætter de lys på de muligheder, som et tæt offentligt-privat samarbejde omkring byens arena har skabt. I samme session vil Ronnie Hansen, der er udviklingschef i Odense & Co, fortælle om, hvordan man gennem partnerskaber mellem kommunen og private aktører har skabt en række events og derved forsøger at udvikle byens oplevelsesøkonomi fra kultur til idræt.

Idan vil være repræsenteret på konferencen ved redaktør Søren Bang og analytiker Jens Alm, der netop forsker i økonomisk og kulturel bæredygtighed af store areaner til idræt og kultur.

Sædvanligvis er konferencen et inspirerende og givende møde mellem topledere fra nordiske idræts- og kulturinstitutioner. Idan kan som led i mange års partnerskab med Xperiology tilbyde repræsentanter for den danske sportssektor tilmelding til konferencen til en reduceret pris af 4.750 kr. for et arrangement med masser af oplægsholdere og mulighed for et kig bag scenen i nogle af Malmös nye spændende sports- og kulturinstitutioner.

Program og tilmelding

 
 

Download programmet

Konferencens hjemmeside

Tilmelding:

Repræsentanter for den danske sportssektor kan tilmelde sig via Idan til rabatpris kr. 4750,- kr. ved at henvende sig til Idans konferencemanager, Maria Suurballe, maria@playthegame.org, senest den 2. marts 2016. Opgiv navn, organisation, titel og faktureringsoplysninger. Endelig faktura kommer fra Xperiology.