Idan Artikel 02.10.2014

Lokale og Anlægsfonden fejrer jubilæum med konference

Lokale og Anlægsfonden indbyder den 20. oktober til reception og konference om idrætsarkitektur og idrætspolitik i anledning af fondens 20 år jubilæum.

Skrevet af: Ditte Toft

Gennem de seneste 20 år har Lokale og Anlægsfonden støttet idræts-, kultur, og friluftsbyggeri i Danmark og været med til at udvikle arkitekturen på området.

Fonden fejrer den 20. oktober sit jubilæum med en konference, der sætter fokus på idrætsarkitektur og idrætspolitik gennem de seneste årtier.

Blandt oplægsholderne er kulturminister Marianne Jelved, Lokale og Anlægsfondens formand og borgmester i Lejre Kommune, Mette Touborg (SF), og en række modtagere af Idrættens Arkitektpris, herunder Eva Jahl, Dan Hasløv, Dorte Mandrup, Edna Lüddecke og David Zahle.

Ved konferencen præsenterer tidligere udviklingschef i Lokale og Anlægsfonden Claus Bøje og idrætspolitisk chef i DGI Søren Riiskjær deres nye bog ’TAG på fælleden’ om idrættens huse. 

Om Lokale og Anlægsfondens jubilæumskonference

 
 

Konferencen finder sted den 20. oktober kl. 13-17 hos GAME København, Enghavevej 82D, København. Tilmelding til konferencen og reception skal ske senest den 8. oktober. Der er et begrænset antal pladser.Læs mere om programmet og tilmelding