Idan Artikel 06.09.2012

Næsten 500 er nu klar til EASM 2012

UCN Sport Management og Idan/Play the Game er klar med de detaljerede programmer for den største sportsmanagement-konference i Danmark nogensinde. Tilmelding er fortsat muligt til de forskellige arrangementer i Aalborg i dagene 18.-21. september.

(Artiklen er opdateret den 19. september 2012) Det detaljerede videnskabelige og praktiske program i op til ti parallelle spor for European Association for Sports Managements (EASM) første konference i Danmark i dagene 18.-21. september i Aalborg er nu for alvor ved at tage form.

Arrangørerne fra UCN Sport Management i samarbejde med Idan/Play the Game har næsten afsluttet det komplicerede puslespil med at få de over 200 videnskabelige præsentationer samt et særligt Play the Game-spor med inviterede talere og en håndfuld højst interessante keynote-talere fra toppen af den internationale idrætsverden passet ind i programmet for hovedkonferencen i dagene 19.-21. september.

I alt kommer næsten 500 delegerede til Aalborg til de forskellige arrangementer i forbindelse med EASM 2012.

De mange oplæg fordeler sig på 24 forskellige temaer og workshops, og der vil være masser af temaer og oplæg af værdi og relevans for repræsentanter for den danske idrætssektor.

Hent det senest opdaterede program her (senest opdateret den 19. september)Hent konferenceguiden med programmet her (opdateret den 14. september)Se listen over deltagere herDownload abstact-bogen herHovedkonferencen er dog kun en del af det samlede program for EASM 2012.

Oplev Play the Game

Play the Game afholder som en integreret del af programmet i dagene 19.-21. september et særligt symposium med absolutte toptalere, der tager nogle af den internationale idrætsverdens største udfordringer op til debat.

Ledelse og forvaltning af de internationale idrætsorganisationer, mega-events, medier og journalistik, illegal menneskehandel i sport samt strategier for at højne idrætsdeltagelsen er nogle af de temaer, der får en grundig og kritisk behandling på Play the Games indlagte symposier.

I dagene efter EASM 2012 er Play the Game desuden vært for en gruppe af førende udenlandske eksperter, der deltager i Play the Games EU-finansierede projekt, AGGIS (Action for Good Governance in International Sports Organisations).

Se oversigten over keynotes og talere på Play the Games symposier her Læs mere om AGGIS-projektet her

Kritisk syn på den danske idrætssektor

Dagen før hovedkonferencen, nemlig den 18. september, er UCN og Idan vært for den dansksprogede optaktskonference ’Idræt mellem forening og forretning - sportsmanagement i fremtidens danske idrætssektor’.

Konferencen har nogle af de bedste og mest inspirerende skandinaviske oplægsholdere fra eventområdet, sponsorområdet, professionel sport samt kommunal forvaltning.

Samtidig vil et panel af uddannelsesledere og repræsentanter for idrætsorganisationerne drøfte udviklingen inden for og kravene til fremtidens idrætsrelaterede uddannelser, hvor der er sket en stor – og ukoordineret vækst – herhjemme i de senere år.

Hvilke kompetencer kommer udviklingen i den danske idrætssektor til at kræve i fremtiden? Hvad siger frontløberne fra sektoren og de mest relevante uddannelser?

Læs programmet for ’Idræt mellem forening og forretning - sportsmanagement i fremtidens danske idrætssektor’ her

Studerende fra hele Europa

Allerede den 14. september rykker ca. 60 studerende og lektorer fra hele Europa ind på Nørresundby Idrætscenter, hvor de i de følgende dage får undervisning af oplægsholdere fra UCN og Idan/Play the Game og samtidig konkurrerer i et såkaldt management game i tre cases fra henholdsvis AaB, Cold Hawaii i Klitmøller og Aalborg Atletik & Motion.

De studerende deltager desuden på selve hovedkonferencen, hvor de bedste løsninger præsenteres og præmieres. Danske studerende fra sportsmanagementområdet etc., kan fortsat nå at tilmelde sig.

Læs mere om Master Student Seminar her Se programmet for Master Student Seminar her

EASM 2012 har fået støtte fra Aalborg Kommune, Kulturministeriets Udvalg for Idrætsforskning og Team Danmark. Læs meget mere om konferencens mange begivenheder samt om praktiske oplysninger og tilmelding på www.easm2012.com