Idan Artikel 02.01.2006

Oplev Ricoh Arena

Idan arrangerer rundvisning og miniseminar på Englands nyeste fodboldarena den 25. februar.

Skrevet af: Henrik H. Brandt

Direktør Paul Fletcher fra Englands nyeste fodboldstadion, Ricoh Arena i Coventry, vakte den 29. november stor interesse på Idans konference 'Dansk idræt i en anden liga', da han fortalte om det offentlige-private partnerskab og de mange forskellige pengestrømme, som gjorde det muligt for den midtengelske provinsby at finansiere et fodboldstadion med banketområde, casino, hoteller, fitness club, kontorer, udstillingshal m.m. 

Nu har Paul Fletcher tilbudt en rundvisning på anlægget om formiddagen den 25. februar på dagen, da Coventry City spiller mod hans gamle klub, Burnley, i det engelske Championship (næstbedste række). Siden sin optræden i Århus er Paul Fletcher blevet administrerende direktør for fodboldklubben, der har den danske spiller Claus Bech Jørgensen i truppen.

Idan vil på grund af interessen tilbyde en begrænset kreds af interesserede at komme med på turen, der også vil inkludere et miniseminar med blandt andet helt nye tal om eksponering af og interesse for dansk idræt. 

Foreløbigt program

24. februar:

Ankomst og indkvartering på standardhotel i Coventry 

25. februar:

Transport til og rundvisning på Ricoh Arena

Frokost på Ricoh Arena

Miniseminar med bl.a. nye tal om eksponering af og interesse for dansk idræt v/medieanalytiker Martin Hedal, Idan

Fodboldkampen Coventry-Burnley

Fælles transport til London og indkvartering på standardhotel

Tilmelding:

Forhåndstilmelding skal ske til henrik.brandt@idan.dk senest den 1. februar. Idan forbeholder sig ret til begrænsninger i deltagerantallet. Idan udregner på basis af den samlede tilmelding en pris for hotel samt arrangementet på Ricoh Arena. Endelig tilmelding og betaling skal ske senest 15. februar.

Arrangementet begynder fredag aften i Coventry og slutter lørdag aften ved ankomst til London. Flyrejse til England samt transport til og fra lufthavn sker på deltagernes eget ansvar og initiativ. Der er flere muligheder for billig flytransport til England og gode transportmuligheder fra lufthavnene til Coventry og London.