Idan Artikel 14.05.2013

Seminar om fodbold og sundhed

Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet, DIF og DBU afholder et seminar, som går tæt på DBU’s fodboldkoncept ’Fodbold Fitness’ som sundhedsforebyggelse og behandling.

Skrevet af: Ditte Toft

De første erfaringer med at etablere Fodbold Fitness i praksis og forskningsresultater, der ligger til grund for at udvikle Fodbold Fitness, er på programmet, når DIF, DBU og Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet den 28. maj inviterer til seminar. Seminaret byder på oplæg fra både forskere og praktikere fra idræts- og sundhedsområdet.

Fra Center for Boldspil og Sundhed præsenterer professor Peter Krustrup, professor Jens Bangsbo og lektor Laila Ottesen forskningsresultater inden for fodbold og sundhed generelt og relateret specifikt til Fodbold Fitness. 

Projektleder Kenneth Grønlund Rasmussen fra DBU fortæller om implementeringen af Fodbold Fitness, mens udviklingskonsulent i DIF og sundhedskonsulent i Københavns Kommune Alexander Karl Lehmann fortæller om forebyggelse i samarbejde mellem kommune og klubber. Seminaret finder sted den 28. maj kl. 10-14 i Idrættens Hus i Brøndby. Deltagelse er gratis, men ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på 400 kr. Tilmelding skal ske senest den 24. maj.