Idan Artikel 16.08.2016

Studietur til Paris sætter spot på idrætsfaciliteter

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening er den 25.-28. oktober vært for en studietur til Paris, hvor deltagerne vil få et indblik i storbyens idrætsfaciliteter.

Skrevet af: Anna Rex Wittig

Når Dansk Sportsfaciliteters Brancheforening tager på studietur den 25.-28. oktober 2016, går turen til Paris for at se nærmere på en række udvalgte idrætsfaciliteter.

De vil besøge forskellige idrætsanlæg – store såvel som små samt byrum, hvor der er tænkt anderledes og kreativt for at skabe kulturelle og sportslige mødesteder med plads til leg og bevægelse. Man vil også få indblik i, hvad det kræver som by at være frontløber for store events som Tour de France og EM i fodbold.

Tredages-programmet byder bl.a. på et besøg ved Les Berges de Seine, hvor et langt stykke af flodbredden er omdannet til et mødested for både leg, løb og styrketræning, og hvor der arrangeres fælles yoga og aerobic.

På turen får man også mulighed for at besøge svømmebassinet Piscine Josephine Baker, der er indrettet i en gammel flodpram samt elitetræningscentret l’INSEP, hvor alle OL-sportsgrene kan samles til træning.

Et besøg i Espace Pailleron, som tilbyder skøjtehal, svømme- og fitnessfaciliteter og samtidig arbejder med idræt, integration og socialt udsatte, er også på programmet.

Sidste tilmeldingsfrist er den 12. september, og antallet af pladser på turen er begrænset til 25 deltagere.

Læs mere

 
 
Tilmeld dig turen her
Læs mere om studieturen