Idan Artikel 22.08.2012

Supertilbud til studerende på EASM 2012

Kandidatstuderende med interesse for idrætssektorens ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger kan få en enestående oplevelse med udenlandske studiekammerater på Master Student Seminar på EASM 2012 i Aalborg.

I mange år har det været en tradition at kombinere European Association for Sport Managements (EASM) årlige konferencer med et særligt ugekursus for master students fra hele Europa. EASM 2012 i Aalborg, der er arrangeret af UCN Sport Management og Idan/Play the Game, bliver ingen undtagelse. Danske studerende med interesse for feltet får en unik mulighed for at deltage i dette års Master Student Seminar i selskab med ca. 50 studerende og 15 tutors fra hele Europa i dagene 14.-21. september. Kursusgebyret på 3.800 kr. dækker syv dages indkvartering på Nørresundby Idrætscenter med forplejning, sociale aktiviteter, kursusgebyrer, kursusmateriale og naturligvis deltagelse i hovedprogrammet på EASM-konferencen i Aalborg i dagene 18.-21. september. Her forventes næsten 500 delegerede fra hele Europa at deltage i det særdeles omfattende program. Master Student Seminaret er en fantastisk måde at få indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med ’sports management’ i en international kontekst. De studerende får mulighed for at arbejde med tre aktuelle cases, der tager afsæt i danske forhold, men hvor problemstillingen også vil være relevant i international sammenhæng. Det faglige program inkluderer blandt andet undervisning, studiebesøg til en AaB-hjemmekamp i superligaen og naturligvis en afsluttende fremlæggelse og vurdering af gruppernes løsningsmodeller på de tre cases med kåring af de bedste præsentationer på EASM-konferencens afslutningsdag den 21. september. De tre cases for EASM Master Student Seminar er følgende:

  • AaB – Club management (superligafodbold)
  • Cold Hawaii - Event Management Case (windsurfing i Klitmøller)
  • Recreational Running – Sport Development in Society (Aalborg Atletik & Motion)

Læs mere detaljeret om tilmelding, praktiske oplysninger og de tre cases her. Tilmelding skal ske snarest. Yderligere oplysninger: lau.tofft@idan.dk.