Idan Artikel 20.03.2013

Tilmeld dig Play the Game 2013

For ottende gang inviterer Play the Game dig til åbne, faktuelle og konstruktive debatter om en række essentielle emner for sportens fremtid. Konferencen er nu åben for tilmelding, og der er udsendt call for papers.

Mere end 300 journalister, forskere og idrætsledere fra 30-40 lande forventes at deltage i Play the Game 2013, når dørene åbnes i Aarhus i dagene 28-31. oktober 2013. Her kan man vente at se topledere fra idrættens magtfulde organisationer som den Internationale Olympiske Komité, FIFA og WADA i direkte debat med nogle af deres mest kompetente kritikere blandt forskere, journalister og idrætsledere. Play the Game 2013 er nu åben for tilmelding til konferencen. Frem til 15. august 2013 er det muligt at spare 200 euro på deltagelse i hele konferencen.

Nyt indeks for god ledelse

I de seneste år har en række skandaler, så som korruption, stemmesvindel, matchfixing og embedsmisbrug i internationale idrætsorganisationer ramt nyhedsstrømmen. 

Idrættens ledende organisationer kæmper med dårlige ry og aktuelle forsøg på reformer er genstand for engagerede diskussioner blandt sportsledere og deres kritikere. Eksperter fra ledende europæiske universiteter præsenterer for første gang på Play the Game 2013 resultaterne af det internationale ’Governance Index’ – et indeks over de bedst og værst forvaltede internationale idrætsorganisationer. Indekset har afsæt i det EU-støttede projekt Action for Good Governance in International Sports Organisations (AGGIS), som Play the Game har ledet i samarbejde med seks europæiske universiteter og European Journalism Centre.

Doping og antidoping

Også doping og måden, hvorpå antidoping regler påvirker idrætsudøveres liv, vil være et andet varmt emne på Play the Game 2013. 

Dette års konference ligger blot to uger før det internationale antidoping agentur (WADA) afholder sin kongres i Johannesburg. Det internationale kodeks for antidoping (World Anti-Doping Code) skal ved kongressen under revision og en ny udgave, der træder i kraft i januar 2015 skal vedtages.

Dialog i international idræt

Ledelse og forvaltning i idrætten samt doping og antidoping er blot nogle af hovedtemaerne på konferencen, hvor en række af idrættens andre brændpunkter debatteres, ligesom der åbnes for dialog om en række af de presserende problemstillinger på området. 

”International idræt har massive og grænseoverskridende problemer, og skal man finde konstruktive løsninger for fremtiden, kommer idrætten ikke uden om en åben dialog med det omgivende samfund,” siger Play the Games grundlægger og internationale chef, Jens Sejer Andersen. Play the Game 2013 er platform for dialogen, og konferencen giver journalister, forskere, idrætsledere og andre af idrættens interessenter en unik mulighed for at mødes i en åben debat omkring essentielle emner i sporten på tværs af geografiske og professionelle grænser. Pris for deltagelse Tilmeld dig inden 15. august og få hele konferencen for 500 euro. Dette inkluderer:

  • Fire dage med interessante præsentationer og levende debatter 
  • Konferencemateriale 
  • Deltagelse i kulturelle og sociale events 
  • 3 x frokost 
  • 3 x middag, inklusive afskedsmiddag

Efter d. 15. august stiger prisen for fuld konferencedeltagelse til 700 euro. De listede priser inkluderer ikke hotel. Hotelværelser kan bookes til fordelagtige priser, når du tilmelder dig konferencen. Præsenter dit bidrag på Play the Game 2013 Play the Game 2013 har desuden udsendt et Call for papers, og Play the Game inviterer akademikerer, journalister og praktikere på feltet til at byde ind med papers.