Idan Artikel 08.05.2012

Vejen Idrætscenter viser det hele

På en særlig workshop den 1. juni får alle interesserede muligheden for at komme i dybden med alle forretningsområder i Vejen Idrætscenter.

Dagen efter afviklingen af Idans store konference ’Idrættens største udfordringer II’ i Vejen Idrætscenter får gæsterne på konferencen og andre interesserede på en særlig workshop mulighed for at bruge en hel dag på at komme i dybden med alle aspekter af et af Danmarks mest veldrevne og dynamiske idrætscentre.

Centerleder Jakob Sander fra Vejen Idrætscenter og strategirådgiver Lars Steen Pedersen fra LSP Resolve har indvilget i at køre en særlig workshop for kommuner eller andre idrætscentre, hvor centerledelsen gennemgår de drifts- og ledelses, og udviklingsmodeller og forretningsområder, der har skabt et idrætscenter med mange års ubrudt vækst i antal individuelle besøgende, antal hjemmehørende foreninger, antal aktiviteter, antal kvadratmeter og antal medarbejdere.

Tilmelding til den ekstra workshop skal ske senest den 15. maj i forbindelse med tilmelding til samlede konference. Læs mere om program og tilmelding her.

Program for workshoppen om Vejen Idrætscenter, den 1. juni. Der bliver god tid til spørgsmål og erfaringsudveksling:

Introduktion til Vejen Idrætscenter

Centerleder Jakob Sander gennemgår den historiske udvikling i Vejen Idrætscenter og den proces, der har forvandlet centret til et af Danmarks mest veldrevne og velbesøgte lokale idrætscentre. Måske bliver der også tid til rent fysisk at se nærmere på centrets mange faciliteter. Jakob Sander suppleres af Tina Nielsen fra afdelingen for Motion & Sundhed og Susanne Pedersen fra afdelingen for Sport & Konference.

Vejen Idrætscenter - strategi, værdier, visioner og organisering

Strategirådgiver Lars Steen Pedersen, LSP Resolve, har i mange år været rådgiver for Vejen Idrætscenter. Hvilken strategi, hvilke værdier og hvilken organisatorisk struktur ligger bag centret? Hvordan har centret benyttet forskellige former for analyser for at lære gæsterne og deres behov bedre at kende?

Forretningen Vejen Idrætscenter

Centerleder Jakob Sander gennemgår sammen med udvalgte personalerepræsentanter de væsentligste forretningsområder i Vejen Idrætscenter, som er en kompleks forretning med breddeidræt, fitness, eliteidræt, salg af overnatning, restaurationsdrift, kurser- og konferencevirksomhed. Hvordan spiller forretningsområderne sammen? Hvad er kommunens rolle i centrets økonomi, og hvor ligger fremtidens udfordringer og nye forretningsmuligheder?